Kattenpension Chaam

Kattenpension in Chaam

Wilt u uw kat met een gerust hart achterlaten in een ervaren kattenpension in Chaam? Breng uw kat dan naar Dierenpension de Wildert. Gaat u op vakantie, zakenreis of bent u een paar dagen niet thuis? Uw kat of katten kunnen meerdere dagen in ons kattenpension in Chaam verblijven, maar ook één dag is mogelijk.

  • Dierenpension met haal- en brengservice
  • Ook voor het chippen van huisdieren
  • Met een trimsalon voor honden

Een eigen plekje voor uw kat in onze vertrouwde woonkamers van ons kattenpension in Chaam

In ons kattenpension in Chaam zijn er een aantal mooie binnenverblijven. Deze verblijven zijn ingericht als een woonkamer, zodat uw kat zich meteen thuis voelt. Alle verblijven zijn verwarmd en hebben diverse plaatsen waar uw kat heerlijk kan liggen. Op deze manier kan uw kat zijn/haar eigen plekje in een van de kamers zoeken. De katten worden gevoerd in aparte ruimtes.

Ophalen en wegbrengen kan voor u geregeld worden

Heeft u geen mogelijkheid om uw kat naar ons toe te brengen? Dan kan uw huisdier opgehaald en teruggebracht worden. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice van uw huis naar ons kattenpension in Chaam.

Reserveer een plekje voor uw kat in ons dierenpension

Wilt u dat uw kat goed verzorgd wordt gedurende uw afwezigheid? Reserveer dan een plekje in ons dierenpension. Uw kat verblijft in ons kattenpension in Chaam in een warme, vertrouwde omgeving. Voor een rondleiding of meer informatie kunt u bellen naar 0161-496515.  

Sfeerbeelden van ons dierenpension - instagramfeed

foto-hond1
foto-hond2
foto-hond3
foto-hond4