Hondenpension Chaam

Hondenpension in Chaam

Wanneer u op zoek bent naar een hondenpension voor uw hond, dan kunt u terecht bij Dierenpension de Wildert in Chaam, Noord-Brabant. Wij beschikken over ruime en verwarmde verblijven voor uw hond(en). Daarnaast zijn er meerdere grote speelweides en binnen- en buitenkennels waar uw trouwe viervoeter zich helemaal uit kan leven. Na het uitleven kan uw hond toch schoon mee naar huis, dankzij onze wasservice.

  • Dierenpension met haal- en brengservice
  • Ook voor het chippen van huisdieren
  • Met een trimsalon voor honden

Een ervaren hondenpension in Noord-Brabant op een gunstige locatie in Chaam

Wij zijn een ervaren hondenpension gelegen in Chaam. Er is gebleken dat er veel vraag was naar een hondenhotel in regio Chaam waar honden kunnen logeren. Door onze jarenlange ervaring geven wij de honden in ons pension de juiste zorg en aandacht. De honden die bij ons verblijven, kunnen binnen en buiten rondlopen. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Naast de vakanties of de weekendjes weg, kan uw hond ook voor dagopvang van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht. Tegen een aantrekkelijk tarief verblijft uw hond al in ons hondenpension in Chaam, Noord-Brabant. Het tarief is afhankelijk van de grootte van uw hond.

Maak gebruik van onze extra services voor uw hond bij ons hondenhotel in Chaam

Wilt u uw hond weer schoon ophalen? Voor € 15,- zorgen wij ervoor dat uw hond weer schoon en fris met u mee naar huis gaat. Ook hebben wij in ons hondenhotel in Chaam de mogelijkheid om uw hond te trimmen, chippen en/of registreren. Mocht het voor u lastig zijn om uw hond naar ons toe te brengen, dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Tevens ontvangt u regelmatig foto's of video's van uw huisdier(en). Zo blijft u goed op de hoogte van hoe het gaat met uw trouwe viervoeter.

Reserveer een fijne logeerplek voor uw trouwe viervoeter

Wilt u uw hond in ons hondenpension in Chaam, Noord-Brabant laten logeren? Dan kunt u direct een plek reserveren. Wanneer u meer informatie wilt, kunt u ook altijd contact met ons opnemen via 0161-496515. Bent u benieuwd hoe ons hondenhotel in Chaam eruit ziet? Maak dan eerst een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. 

Sfeerbeelden van ons dierenpension - instagramfeed

foto-hond1
foto-hond2
foto-hond3
foto-hond4