Honden

Wanneer u op zoek bent naar een hondenpension voor uw hond, dan kunt u terecht bij Dierenpension de Wildert in Chaam. Ons hondenpension in Brabant beschikt over ruime en verwarmde verblijven voor uw hond(en). Daarnaast zijn er meerdere grote speelweides en binnen- en buitenkennels waar uw trouwe viervoeter zich helemaal uit kan leven. Na het uitleven in kan uw hond toch schoon mee naar huis, dankzij onze wasservice.

Ervaren hondenpension in Brabant op een gunstige locatie

Wij zijn een ervaren hondenpension gelegen in Chaam. Er is gebleken dat er veel vraag was naar een hondenhotel waar honden kunnen logeren. Door onze ervaring vanaf 2006 geven wij de honden in ons pension de juiste zorg en aandacht. De honden die bij ons verblijven, kunnen binnen en buiten rondlopen, dit hangt af van de weersomstandigheden. Naast de vakanties of de weekendjes weg, kan uw hond ook voor dagopvang van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht. Tegen een aantrekkelijk tarief verblijft uw hond al in ons hondenpension in Brabant. Het tarief is afhankelijk van de grootte van uw hond.

  • Dierenpension met haal- en brengservice
  • Ook voor het chippen van huisdieren

Sfeerbeelden van ons dierenpension - instagramfeed

foto-hond1
foto-hond2
foto-hond3
foto-hond4

Maak gebruik van deze extra’s voor uw hond bij ons hondenhotel

Wilt u uw hond weer schoon ophalen? Voor €15,- zorgen wij ervoor dat uw hond weer schoon en fris met u mee naar huis gaat. Mocht het voor u lastig zijn om uw hond naar ons toe te brengen, dan kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice. Tevens ontvangt u regelmatig foto’s of video’s van uw huisdier(en). Zo blijft u goed op de hoogte van hoe het gaat met uw trouwe viervoeter.

Een fijne logeerplek voor uw trouwe viervoeter

Wilt u uw hond in ons hondenpension in Brabant laten logeren, dan kunt u een plek reserveren voor uw hond. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bel dan naar 0161-496515. U kunt natuurlijk vooraf ook een rondleiding in ons hondenhotel krijgen.