Extra service

Haal- en brengservice

U wilt graag uw huisdier bij ons onderbrengen, maar redt u het niet met het vervoer? Dan bieden wij onze haal- en brengservice. Voor een geringe meerprijs halen wij uw huisdier thuis op en we kunnen hem dan aan het einde van het verblijf weer thuisbrengen. Voor afstanden binnen een straal van 20 km bereken we € 15,- per rit. Woont u verder weg? Geen probleem, neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wassen

Vind u het fijn om uw hond weer schoon gewassen en droog op te halen? Geef dit dan aan wanneer u uw hond komt brengen. Voor € 15,- zorgen wij dat hij op de ophaaldag weer fris mee naar huis kan!

  • Dierenpension met haal- en brengservice
  • Ook voor het chippen van huisdieren
  • Met een trimsalon voor honden

Sfeerbeelden van ons dierenpension - instagramfeed

foto-hond1
foto-hond2
foto-hond3
foto-hond4

Chippen van huisdieren

Wij zijn erkend chipper voor alle huisdieren . Dus voor u huisdier te laten chippen en/of registreren bent u hier aan het juiste adres! Dit tegen een zeer scherp tarief!!!!

De hond laten trimmen, dan bent u ook aan het juiste adres bij ons !!

Vanaf nu kunt u de hond ook bij ons laten trimmen door een gediplomeerd trimster. geef dit aan in het reserveringsforulier bij bijzonderheden!!! Ook als de hond niet op vakantie komt kunt u de hond uiteraard laten trimmen. Voor de prijzen neem even contact met ons op !!