Katten

Wilt u uw kat met een gerust hart achterlaten in een ervaren kattenpension? Breng dan uw kat naar Dierenpension de Wildert in Chaam. Gaat u op vakantie, zakenreis of bent u een paar dagen niet thuis? Uw kat of katten kunnen meerdere dagen in ons kattenpension verblijven, maar ook één dag behoort tot de mogelijkheden.

Een eigen plekje in een van onze vertrouwde woonkamers in ons kattenpension

In ons kattenpension zijn er een aantal mooie binnenverblijven. Deze verblijven zijn ingericht als een woonkamer, zodat uw kat zich meteen thuis voelt. Alle verblijven zijn verwarmd en hebben diverse plaatsen waar uw kat heerlijk kan liggen. Op deze manier kan uw kat zijn/haar eigen plekje in een van de kamers zoeken. 

  • Dierenpension met haal- en brengservice
  • Ook voor het chippen van huisdieren
  • Met een trimsalon voor honden

Sfeerbeelden van ons dierenpension - instagramfeed

foto-hond1
foto-hond2
foto-hond3
foto-hond4

Ophalen en wegbrengen kan voor u geregeld worden

Heeft u geen mogelijkheid om uw kat naar ons toe te brengen, dan kan uw kat opgehaald en teruggebracht worden. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice van uw huis naar ons kattenpension. Tegen een scherp tarief kunt u uw kat ook laten chippen en/of registreren.

Goede verzorging tijdens uw afwezigheid

Wilt u dat uw kat goed verzorgd wordt gedurende uw afwezigheid, reserveer dan een plekje in ons dierenpension. Uw kat verblijft in ons kattenpension in een warme, vertrouwde omgeving. Voor een rondleiding of meer informatie kunt u bellen naar 0161-496515.