Hondenopvang Chaam

In onze katten- en hondenopvang in Chaam zijn er diverse ruime en verwarmde verblijven voor honden en katten. Uw huisdier heeft genoeg ruimte om zich helemaal uit te leven. Om een goede indruk te krijgen van onze katten- en hondenopvang in Chaam kunt op een van de foto’s klikken en deze op uw gemak bekijken.

Een hondenopvang in Chaam voor uw trouwe viervoeter tijdens uw vakantie

Voor uw trouwe viervoeter zijn er in onze hondenopvang in Chaam ruime binnen- en buitenkennels. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de honden vrij naar binnen en naar buiten. Uw hond kan bij onze hondenopvang in Chaam op een van de acht zeer ruime speelweides en op één verharde speelplaats spelen. Mocht u de wens hebben om uw hond gewassen mee naar huis te nemen, dan zorgen wij daarvoor. Dit kunt u bij aanvang van het verblijf aan ons laten weten. Wij zorgen er dan voor dat uw hond weer lekker schoon en droog mee naar huis kan! Bovendien kunt u ook nog gebruikmaken van de andere extra services die wij leveren.

  • Dierenpension met haal- en brengservice
  • Ook voor het chippen van huisdieren
  • Met een trimsalon voor honden

Sfeerbeelden van ons dierenpension - instagramfeed

foto-hond1
foto-hond2
foto-hond3
foto-hond4

Kies voor onze kattenopvang in Chaam waar uw katten zich thuis voelen

Voor uw katten hebben wij ook een aantal mooie plekken in onze kattenopvang in Chaam. Er zijn drie mooie binnenverblijven die ingericht zijn als woonkamer. Elk verblijf is verwarmd en voorzien van diverse ligplaatsen, zodat uw kat zijn eigen plekje kan zoeken. Voor het voeren van de katten zijn er binnen de kattenopvang bij ons in Chaam aparte hokken gemaakt.

Maak ook gebruik van onze dagopvang voor honden

Naast dat u gebruik kunt maken van onze hondenopvang in Chaam als u op vakantie bent, kunt u ook gebruikmaken van onze dagopvang voor honden. Als u een plek zoekt waar uw hond of honden voor één dag kunnen verblijven, dan kiest u voor onze dagopvang in Chaam. Uw trouwe viervoeter kan zich hier de hele dag uitleven en spelen met andere honden.

Kom langs voor een rondleiding of reserveer direct een plekje voor uw huisdier

Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor meer informatie en een geheel vrijblijvende rondleiding in onze honden- en kattenopvang in Chaam. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Wilt u graag direct reserveren? Reserveer dan snel een vakantie voor uw huisdier in onze hondenopvang in Chaam of een dagopvang voor uw hond! Ook bieden wij een speciale haal- en brengservice zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Bij vragen of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0161-496515.