Haal- en brengservice dierenopvang Chaam

De haal- en brengservice van onze dierenopvang in Chaam

Maak gebruik van de haal- en brengservice van onze dierenopvang in Chaam en zorg voor een goed onderdak voor uw kat of hond. Dierenpension de Wildert vindt het ontzettend belangrijk dat u zich comfortabel voelt bij de zorg die wij bieden. Wij doen er daarom ook alles aan om uw hond of kat een goede tijd te laten beleven. In onze dierenopvang hebben we voor honden speciale binnen- en buitenverblijven. Zo zitten de honden met slecht weer heerlijk beschut en kunnen ze met elkaar spelen op de ruime speelweides als het goed weer is. Voor katten hebben we speciale binnenverblijven ingericht als woonkamer om een huiselijke sfeer te creëren.

  • Dierenpension met haal- en brengservice
  • Ook voor het chippen van huisdieren
  • Met een trimsalon voor honden

Kies voor gemak en maak gebruik van de haal- en brengservice van onze dierenopvang in Chaam

Als u uw kat of hond wilt onderbrengen in onze dierenopvang in Chaam, kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Zo hoeft u niet na te denken over vervoer en wacht u gewoon thuis op ons totdat wij uw huisdier ophalen en weer terugbrengen. Voor onze haal- en brengservice rekenen wij een prijs van € 15,- per rit binnen een straal van 20 kilometer. Maar ook als u wat verder weg woont, kunt u altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheid van halen en brengen. Wanneer u kiest voor de haal- en brengservice van onze dierenopvang in Chaam, zorgen wij dat uw kat of hond een goede verzorging krijgt. Zo zijn de verblijven verwarmt en zijn er voldoende ligplaatsen.

Reserveer eenvoudig een plekje voor uw hond of kat

Wilt u graag gebruikmaken van de haal- en brengservice die onze dierenopvang in Chaam biedt voor uw kat of hond? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Wij geven u graag meer informatie over de tarieven en verblijven. U kunt heel eenvoudig een plekje voor uw huisdier reserveren via onze reserveringspagina. Hier kunt u ook meer lezen over de voorwaarden van de branchevereniging DiVeBo, waarbij wij zijn aangesloten. Neem bij vragen telefonisch contact met ons op via 0161-496515.

Sfeerbeelden van ons dierenpension - instagramfeed

foto-hond1
foto-hond2
foto-hond3
foto-hond4