Informatie

Vakantie, ziekte, zakenreis of een gezellig weekendje weg; het kunnen allemaal redenen zijn om een logeeradres voor uw huisdier te zoeken. In ons modern ingerichte dierenpension geven wij goede zorg en aandacht aan uw huisdier. Wij hebben ruime ervaring om uw huisdier op professionele wijze onderdak te bieden. We zijn niet ‘zomaar’ een dierenpension begonnen; we hebben altijd honden gefokt en er bleek veel vraag te zijn naar een pension. Ons ruim opgezette pension aan de Bredaseweg in Chaam is sinds 2006 geopend en sindsdien hebben we al veel dieren mogen verwelkomen.

  • Dierenpension met haal- en brengservice
  • Ook voor het chippen van huisdieren

Wij zijn geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 18.00 uur tot 19.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten

Dagopvang

Veel mensen met honden hebben een drukke werkweek. De hond is regelmatig alleen thuis en soms zijn de dagen net te lang voor hun. Steeds vaker krijgen wij daarom de vraag of we ook dagopvang hebben. Dit doen we sinds kort van maandag tot en met vrijdag, de breng- en haaltijden zijn dan in overleg. We maken dan gebruik van een soort strippenkaart, u betaalt dan voor een bepaalde periode het gewenst aantal dagen per week. Een dag wisselen/overslaan/extra is altijd mogelijk.

Ligging

Mede door de gunstige ligging op zo’n 5 km vanaf de A58 tussen Breda en Tilburg is het pension aan de provinciale weg tussen Ulvenhout en Chaam goed bereikbaar. Ook is onze locatie goed met het openbaar vervoer te bereiken (buslijn 132).

DiBeVo

We voldoen aan de richtlijnen van DiBeVo, deze brancheorganisatie maakt zich sterk voor het welzijn van gezelschapsdieren.

Sfeerbeelden van ons dierenpension - instagramfeed

foto-hond1
foto-hond2
foto-hond3
foto-hond4