Logo DibevoWij willen alleen het beste voor u kat en hond

Informatie

Vakantie, ziekte, zakenreis of een gezellig weekendje weg; het kunnen allemaal redenen zijn om een logeeradres voor uw huisdier te zoeken. In ons modern ingerichte dierenpension geven wij goede zorg en aandacht aan uw huisdier.

Wij hebben ruime ervaring om uw huisdier op professionele wijze onderdak te bieden. We zijn niet 'zomaar' een dierenpension begonnen; we hebben altijd honden gefokt en er bleek veel vraag te zijn naar een pension. Ons ruim opgezette pension aan de Bredaseweg in Chaam is sinds 2006 geopend en sindsdien hebben we al veel dieren mogen verwelkomen.

Wij zijn geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 18.00 uur tot 19.00 uur

Op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten

Ligging

Mede door de gunstige ligging op zo'n 5 km vanaf de A58 tussen Breda en Tilburg is het pension aan de provinciale weg tussen Ulvenhout en Chaam goed bereikbaar. Ook is onze locatie goed met het openbaar vervoer te bereiken (buslijn 132).

DiBeVo

We voldoen aan de richtlijnen van DiBeVo, deze brancheorganisatie maakt zich sterk voor het welzijn van gezelschapsdieren.

Voor mensen die hun huisdier graag gehaald of thuisgebracht willen hebben, hebben wij een haal- en brengservice. Voor adressen binnen een straal van 20 km bedragen de kosten € 15,-. Woont u verder dan 20 km, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave!

Extra service