Buitenkennels van de honden,via een luik kunnen ze ook lekker naar binnen toe.Binnenkennels , hier kunnen ze dus dmv een luik naar buiten toe.Hier het verharde speelterrein met op de achtergrond de 8 grote speelweides.Lekker spelenLekker spelenLekker spelenLekker spelenTrots op onze ruime speelweides.Lekker samen spelenNogmaals onze speelweides.speelweides.Indruk poezen kamer.In deze hokken kunnen de poezen even wennen aan hun speel maatjes.Een van de poezenkamers.Lekker op de bank.Op de krabpaal.Op de hokken.Verstoppen.Even afkoelen.Relaxen.Onze 3 poezen kamers.Nogmaals de 3 poezenkamers.

Honden & katten

Ons pension heeft ruime en verwarmde verblijven voor honden en katten. Klik op één van de foto’s voor een indruk van het pension of maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en meer informatie. Wilt u graag direct reserveren? Ga dan snel naar het reserveringsformulier!

Honden

Voor de honden zijn er ruime buiten- en binnenkennels. Ze kunnen afhankelijk van de weersomstandigheden vrij naar binnen en buiten. We hebben 8 zeer ruime speelweides en 1 verharde speelplaats.

Mocht u de wens hebben om uw hond gewassen op te halen, laat dit dan bij aanvang van het verblijf even weten. Wij zorgen er dan voor dat uw hond weer lekker schoon en droog mee naar huis kan!

Katten

Voor de katten zijn 3 mooie binnenverblijven ingericht als een woonkamer. Elk verblijf is verwarmd en voorzien van verschillende ligplaatsen zodat uw kat zijn eigen plekje kan zoeken. Voor het voeren hebben we aparte hokken gemaakt.

 

Ook slipjacht vereniging de Veluwe Hunt heeft gekozen voor het vakmanschap van dierenpension de Wildert.

Voor meer informatie zie www.veluwehunt.nl

Slipjachtvereniging de Veluwe Hunt