Buitenkennels van de honden,via een luik kunnen ze ook lekker naar binnen toe.Binnenkennels , hier kunnen ze dus dmv een luik naar buiten toe.Hier het verharde speelterrein met op de achtergrond de 8 grote speelweides.Lekker spelenLekker spelenLekker spelenLekker spelenTrots op onze ruime speelweides.Lekker samen spelenNogmaals onze speelweides.speelweides.Indruk poezen kamer.In deze hokken kunnen de poezen even wennen aan hun speel maatjes.Een van de poezenkamers.Lekker op de bank.Op de krabpaal.Op de hokken.Verstoppen.Even afkoelen.Relaxen.Onze 3 poezen kamers.Nogmaals de 3 poezenkamers.

Katten- en hondenopvang

In onze katten- en hondenopvang in Chaam zijn er diverse ruime en verwarmde verblijven voor honden en katten. Uw huisdier heeft genoeg ruimte om zich helemaal uit te leven. Om een goede indruk te krijgen van onze katten- en hondenopvang kunt op een van de foto’s klikken en deze op uw gemak bekijken.

Hondenopvang voor uw trouwe viervoeter tijdens uw vakantie

Voor uw trouwe viervoeter zijn er in ons pension ruime binnen- en buitenkennels. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de honden vrij naar binnen en naar buiten. Uw hond kan binnen de hondenopvang op een van de acht zeer ruime speelweides en op één verharde speelplaats spelen. Mocht u de wens hebben om uw hond gewassen mee naar huis te nemen, dan zorgen wij daarvoor. Dit kunt u bij aanvang van het verblijf aan ons laten weten. Wij zorgen er dan voor dat uw hond weer lekker schoon en droog mee naar huis kan! Bovendien kunt u ook nog gebruikmaken van de andere extra services die wij leveren.

Kies voor de kattenopvang waar uw katten zich thuis voelen

Voor uw katten hebben wij ook een aantal mooie plekken in onze kattenopvang. Er zijn drie mooie binnenverblijven die ingericht zijn als woonkamer. Elk verblijf is verwarmd en voorzien van diverse ligplaatsen, zodat uw kat zijn eigen plekje kan zoeken. Voor het voeren van de katten zijn er binnen de kattenopvang aparte hokken gemaakt.

Maak ook gebruik van onze dagopvang voor honden

Naast dat u gebruik kunt maken van onze hondenopvang als u op vakantie bent, kunt u ook gebruikmaken van onze dagopvang voor honden. Als u een plek zoekt waar uw hond of honden voor één dag kunnen verblijven, dan kiest u voor onze dagopvang. Uw trouwe viervoeter kan zich hier de hele dag uitleven en spelen met andere honden.

Wilt u meer weten of een keer komen kijken?

 

Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor meer informatie en een geheel vrijblijvende rondleiding in onze honden- en kattenopvang. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Wilt u graag direct reserveren? Reserveer dan snel een vakantie in ons pension voor uw huisdier of een dagopvang voor uw hond! Ook bieden wij een speciale haal- en brengservice zodat u zich geen zorgen over vervoer hoeft te maken. Bij vragen of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0161-496515.

 

Ook slipjacht vereniging de Veluwe Hunt heeft gekozen voor het vakmanschap van dierenpension de Wildert.

Voor meer informatie zie www.veluwehunt.nl

Slipjachtvereniging de Veluwe Hunt